• 4 SKØNNE PRODUKTER DER FÅR DIG SMUKT IGENNEM EFTERÅRET

  4 SKØNNE PRODUKTER DER FÅR DIG SMUKT IGENNEM EFTERÅRET

  Der er ingen tvivl. Vi kan mærke det. Bladene falder fra træerne og det smukke efterår er over os. Byd efteråret indenfor med naturlig glød og ekstra pleje til hud og hår.

  Pure Light Liquid Radiance

  delilah Pure Light Liquid Radiance

  Mit bud på en naturlig glød er denne lækre flydende creme fra delilah. Du kan komme den direkte på huden, eller blande den med din foundation eller dagcreme. Huden efterlades med en smuk gylden og changerende glød.

  Læs mere

   

  NASHI ARGAN Dry Hand Balm

  nashi

  Det bliver koldere udenfor, og det kan huden mærke. Undgå tørre hænder med denne hurtig-absorberende håndcreme fra italienske Nashi, der indeholder Argan Olie. Den har en perfekt størrelse, så den er nem at have med i tasken.

   

  delilah Colour Intense Liquid Lipstick

  delilah Colour Intense Liquid Lipstick
  Når det er efterår, må der gerne komme lidt dybere farver på læberne end om sommeren, hvor jeg foretrækker en let make-up. Jeg er ret vild med delilahs matte læbestift, som holder i op til 9 timer. Perfekt til en aften i byen. Fås i 6 forskellige farver.

  Læs mere

  Kevin Murphy LEAVE-IN.REPAIR

   Kevin Murphy	LEAVE-IN.REPAIR 200ml

  Efter sommerens udskejelser kan dit hår måske være medtaget af sol og saltvand. Denne creme er fyldt med proteiner, der går ind og reparerer håret indefra, så det igen bliver smidigt og elastisk. Den skal ikke skylles ud, så meget nemmere bliver det ikke.

  Læs mere